жасыл Мидия еті буындарды майлауды қамтамасыз етеді, олардың амортизациялық қасиеттерін жақсартады және шеміршекке үнемі “техникалық қызмет көрсету” және “жөндеу” береді
Тауық жұмыртқасының мембранасы буындарды гиалурон қышқылы мен коллагенмен байытады және оларды қолдайды, қалпына келтіреді және қабынудан қорғайды
Жинақтың құрамындағы татқұлақ жалпы тоник және энергетик ретінде жұмыс істейді, зат алмасуды белсендіреді және қабынуға қарсы және антиоксиданттық әсерді қамтамасыз етеді
Цетрария ауыр жаттығулардан немесе физикалық күш салғаннан кейін қалпына келтіруге көмектеседі
Куркума-артроз, ревматизм және артрит, буын және омыртқа аурулары үшін танымал құрал< / p>
FungiDog “ауырсыну, буындар, жүктемелердің жоғарылауы, жарыстан кейін қалпына келтіру” • 200 г
29590 ₸
Буындар тірек-қимыл жүйесінің ең осал бөлігі болып табылады. Олар бұзылады жас және жеке жүктемелердің воспаляются, өз жұмысын тоқтатар ма, тарапынан нәтижесінде ауырсыну. Алайда, саңырауқұлақтардың, өсімдіктер мен жануарлардың белсенді заттарының дұрыс үйлесуі кез-келген тұқым үшін және кез-келген жаста, ең қарқынды жаттығулар мен физикалық белсенділікпен осы мәселелерді шешуге көмектеседі. Саңырауқұлақтар, қыналар, өсімдіктер, тауық жұмыртқасының мембранасы және жасыл Мидия етінің сығындысы бар жаңа көп компонентті авторлық Жинақ сіздің үй жануарларыңыздың буындарымен нағыз керемет жасайды, сонымен бірге бұлшық еттерді, сіңірлерді қолдайды және ауырсынуды жеңілдетеді.
Жаңа Зеландия жасыл тісті Мидия еті (Perna canaliculus) құрғақ сығынды
Тауық жұмыртқасының мембранасы (ішкі қабықша) ұнтақ
Чага (Inonotus obbliquus) склероций ұнтағы
Исландиялық Цетрария (Cetraria islandica) таллус ұнтағы
Ұзын Куркума (Curcuma longa) тамыр ұнтағы< / p>
Ресейдің әртүрлі аймақтарында жиналған чаги склеротиясы (Inonotus obbliquus) және исландиялық цетрария (Cetraria islandica) белсендірілген (мұздатылған) жұқа ұнтақты дайындау үшін қолданылады. Чаганы кептіру 30-35°C температурада, цетрария, куркума және тауық жұмыртқасының мембранасы — 30°C температурада жүзеге асырылады, бұл фармакологиялық қасиеттердің максималды сақталуын қамтамасыз етеді. Жасыл тісті Мидия етінің сығындысы Жаңа Зеландиядан экспортталды. Препарат құрамында компоненттердің толық спектрі бар: полисахаридтер, эргостерол, тритерпеноидтар, меланиндер, сонымен қатар шеміршек, сүйек және бұлшықет тіндерін қалпына келтіретін және басқа да биоактивті заттар, үй жануарларының тірек-қимыл жүйесін, әсіресе қартайғанда және белсенді жаттығулар мен айтарлықтай физикалық күш салғанда барынша қолдауды қамтамасыз етеді.
В банке содержится 200 грамм смеси.
Препарат следует принимать строго согласно графической инструкции, размещенной на банке или на сайте, которая учитывает вес питомца. Норма приема указана в граммах и в чайных ложках, причем имеется ввиду чайная ложка БЕЗ ВЕРХА. Смесь следует использовать согласно назначению ежедневно в перечисленных случаях и не менее чем на протяжении двух недель после серьезных нагрузок, дрессировок и соревнований. Рекомендуется профилактическое ежедневное применение половины указанной дозировки для пожилых собак, ведущих активный образ жизни. Препарат не конфликтует с другими препаратами ветеринарной грибной аптеки и фармакологическими препаратами.
Смесь полностью готова к употреблению и не требует дополнительной обработки. В зависимости от привычек питомца смесь можно предлагать как есть, или смешав с жидкой, полужидкой или влажной пищей (суп, бульон, каша, консервы, увлажненный сухой корм и т. п.).
ингредиенттер туралы толығырақ ақпарат:< / p>
Чага< / p>
чагта суда еритін хромогендер – фенол альдегидтерінің, полифенолдардың, оксифенолкарбон қышқылдарының туындылары және олардың хинондары, сондай-ақ гумин тәрізді чаг қышқылы (60% – ға дейін), полисахаридтер (бета-глюкандар), лигнин, жасұнық, фитостеролдар (мысалы, ланостерол және эргостерол), птериндік қосылыстар, органикалық қышқылдар (оның ішінде 4,5% дейін), тритерпен қышқылдары (оның ішінде бетулин қышқылы), бос фенолдар, кремний, темір, алюминий, кальций, магний, натрий, мырыш, мыс, марганец, калий тұздары. Чаги препараттарының айқын физиологиялық белсенділігі суда еритін және осы саңырауқұлақтың инфузиясына қоңыр реңк беретін чаг қышқылының көп мөлшерінің болуына байланысты. Чага дененің қорғаныс реакциясын арттырады және ми тініндегі зат алмасуды белсендіреді. Теке қолданылады противовоспалительно және антиоксидантно. Саңырауқұлақ ауырсыну синдромын және диспепсиялық құбылыстарды тез жояды, ішек қызметін қалыпқа келтіреді, жалпы тонусты арттырады. Чагамен емдеу жалпы жағдайды жақсартады.
исландиялық Цетрария (исландиялық мүк)< / p>
исландиялық цетрария Таллондарының құрамында 70-80%-ға дейін көмірсулар (негізінен лихенин және изолихенин крахмалы), қант (глюкоза және галактоза), 0,5-3% ақуыз, 1-2% май, 1% балауыз, шамамен 3% Сағыз, шамамен 3% пигменттер және 3-тен 5% – ға дейін лихен қышқылдары бар (усниновую, протолихестериновую, лихестериновую, фумарпротоцентр және т.б.).
Ресми медицинада исландиялық мүк өте кең қолданылады. Ас қорыту жүйесінің шырышты қабығына әсер ететін әсер гиперацидті гастрит, асқазан және он екі елі ішек жарасы, колит, диарея, құсу кезінде асқазан бездерінің экскреторлық қызметін тұрақтандыруға көмектеседі. Цетрария препараттарының жөтелге қарсы, құсуға қарсы, бүркемелеуші әсері полисахаридтердің болуына байланысты. Шырышты заттар жоғарғы тыныс жолдарының шырышты қабығына да әсер етеді, сондықтан олар қатты жөтел, бронх демікпесі, туберкулез, көкжөтел, созылмалы бронхиалды катаральды бронхит үшін қолданылады. Исландиялық Цетрария-құнды иммуномодулятор. Исланд мүкінің полисахаридтері антигипотоксикалық қасиеттерге ие, интерфероностимуляторлар мен адаптогендерге жатады. Исландиялық цетрария микроэлементтері (Fe, Mn, Cu, Co, Mo, B, Cr, Ni, Ti, I) және В12 дәрумені тотығу реакцияларына қатысады және өсу мен гемопоэз процестері үшін қажет, сондықтан цетрарияны ауыр аурулардан кейін қалпына келтіру үшін қабылдау ұсынылады, сарқылу, дистрофия, бұлшықет әлсіздігі, қатерлі анемия және қан аурулары. Цетрария негізгі немесе қосымша құрал ретінде басқа саңырауқұлақтар мен шөптермен, тұнбалармен, коллекциялармен кешенді емдеуде жақсы үйлеседі.
ұзын Куркума< / p>
куркума тамыр ұнтағының құрамында дәрумендер, амин қышқылдары, эфир майлары (майлардың құрамында сесквитерпенді кетондар, сесквитерпин-цингиберон, борнеол, крахмал, камфора, оскалаттар және т.б. бар), фелландрен, микроэлементтер және басқа да белсенді компоненттер бар. Куркума тонзиллит және бронхопульмональды аурулар, асқазан және ас қорыту жолдарының аурулары үшін тиімді, қанды тазарту үшін қолданылады, қант диабеті, астма, анемия, жараларды емдеу, жұқпалы экзема, артроз, ревматизм және артрит, буындар мен омыртқадағы ауырсыну, қызыл иек пен көздің қабынуы үшін қолданылады.
тауық жұмыртқасының мембранасы< / p>
тауық жұмыртқасының мембранасы-Батыста спортшылар мен қарт адамдар белсенді қолданатын соңғы бірнеше жылдық зерттеулердің (2017-2020) нәтижесі. Бұл ішкі қабықша гликозаминогликандарға (хондроитин сульфаты мен гиалурон қышқылын қоса) және коллагенге бай. Гликозаминогликандар буындарға май жағуды және олардың амортизациясының әсерін қамтамасыз етеді. Гликозаминогликандарды организм протеогликандардың биосинтезі үшін пайдаланады, олар буындардағы су молекулаларына өте жақын, олар байланысып, кеңістікті өте үлкен, тайғақ толтыратын молекулалар түзеді. Бұл үлкен біріктірілген молекулалардың қызметі амортизацияны күшейту, сонымен қатар буындарда майлау болып табылады.
Мембрананы үнемі қабылдау 7-10 күнде бірлескен ауырсынуды азайтады. Тауық жұмыртқасының мембранасы бірлескен қабыну деңгейін тиімді төмендетеді; жүктеме кезінде және қабыну процестерін тудыратын агенттерден артикулярлы шеміршекті қорғайтыны клиникалық дәлелденген.
жасыл (жасыл-тісті) Мидия еті< / p>
Бұл өнім Жасыл Мидия өсірілетін Австралия мен Жаңа Зеландияның теңіз фермаларында өндіріледі. Табиғи сығындыда гликоген кешені (негізгі қабынуға қарсы зат), полиқанықпаған май қышқылдары (қайталама қабынуға қарсы заттар және ауырсынуды басатын әсер), липидтер (гастропротекторлық белсенділік), гликозаминогликандар (буындарды майлау, олардың амортизациялық қасиеттері және шеміршекті үнемі “техникалық қызмет көрсету” және “жөндеу”) және теңіз минералдары (жасушалардағы зат алмасудың сау деңгейін сақтау).
Негізгі қабынуға қарсы әсері қан тамырларынан тіндерге нейтрофилдердің көші-қонын басу қабілеті бар гликоген кешенінен туындайды. Бұл қабыну медиаторларының шығарылуы болған кезде өлтіруші жасушалардың (нейтрофилдердің) өз жасушаларына шабуылын тежейді (басады). Ауырсынудың белгілері мен қозғалғыштығының төмендеуімен қабынудың алдын алу артритті емдеудің негізгі талабы болып табылады. Буындарға арналған майлауды және амортизацияның әсерін гликозаминогликандар, полисахаридтер тобындағы заттар, соның ішінде хондроитин және дерматан сульфаттары, сондай-ақ гиалурон қышқылы қамтамасыз етеді. Гликозаминогликандарды организм протеогликандардың биосинтезі үшін пайдаланады, олар буындардағы су молекулаларына өте жақын, олар байланысып, кеңістікті өте үлкен, тайғақ толтыратын молекулалар түзеді. Бұл үлкен біріктірілген молекулалардың қызметі амортизацияны күшейту, сонымен қатар буындарда майлау болып табылады.
Жасыл Мидия етінің сығындысы буын шеміршегінің бұзылуына жол бермейді. Цитокиндер тудыратын белгілі бір ферменттердің белсенділігі шеміршектегі процестердің бұзылуын тездететіні белгілі, сондықтан бұл ферментативті белсенділікті басу өте қажет. Зертханалық зерттеулерде көрсетілгендей, лакрица, адипоциттерде белсенділігі цитокинов, алып еді өндірудегі ферменттер, жауапты процесс.
Сонымен қатар, клиникалық зерттеулерге сәйкес, жасыл Мидия етінің табиғи сығындысы остеоартрит, ревматоидты артрит, подагра және басқа қабыну ауруларын, сондай-ақ бұлшықет ауырсынуын емдеудің пайдалы құралы болып табылады.