Mенің себетім

Сіздің арбаңыз бос сияқты

Оны толтырайық, солай ма?

Дүкенде

Mенің себетім

Сіздің арбаңыз бос сияқты

Оны толтырайық, солай ма?

Дүкенде

Кіру үшін

Есептік жазбаңыз жоқ па?Тіркелу

Тіркеу

Есептік жазбаңыз әлдеқашан бар ма? Кіру үшін

Sale!

ЖАБАЙЫ ШӨПТЕРДЕН ПІСІРУ. АҒАШТАР МЕН БҰТАЛАР

6600 

Бұл кітап Ресейдің кең аумағында табуға болатын жеуге жарамды жабайы ағаштарға, бұталарға, шөптерге, папоротниктерге, балдырларға, саңырауқұлақтар мен қыналарға арналған “Жабайы шөптерден пісіру” сериясын жалғастырады.
Серияның негізгі міндеті-оқырманды жеуге болатын жабайы өсімдіктердің алуан түріне бағыттау, осы организмдердің қандай бөліктерін жинауға болатындығын және оларды дайындау мен аспаздық өңдеудің қандай әдістері қолайлы екенін көрсету. Басылым танымал анықтамалық болып табылады және оқырманнан ботаника туралы арнайы білімді қажет етпейді.
Ұсынылған томда жеуге болатын жемістер, бүршіктер мен гүлдер, жасыл бөліктер (бүршіктер, жапырақтар, қашу), қабығы мен шырыны бар немесе жеуге жарамды Шайырлы және қантты секрециялары бар Ресейдің ағаш өсімдіктері (ағаштар, бұталар және сойғыштар) сипатталған. Таңдау сонымен қатар ағаш өсімдіктерін қамтиды, олардың кейбір бөліктері хош иісті дәмдеуіштер ретінде қолданылады. Халық (және кейде тамақ өнеркәсібі) алкогольді және алкогольсіз сусындар жасау үшін, сондай-ақ шай мен кофенің суррогаттары ретінде қолданылатын сусын өсімдіктері де аталған.
Кітапта жабайы табиғаттың сипаттамасынан басқа, көптеген рецепттер мен практикалық ұсыныстар бар, олар көптеген оқырмандарға пайдалы болады.

Саны:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЖАБАЙЫ ШӨПТЕРДЕН ПІСІРУ. АҒАШТАР МЕН БҰТАЛАР”

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

Бұл кітап Ресейдің кең аумағында кездесетін жеуге жарамды жабайы ағаштарға, бұталарға, шөптерге, папоротниктерге, балдырларға, саңырауқұлақтар мен қыналарға арналған “Жабайы шөптерден пісіру” сериясын жалғастырады.
Серияның негізгі міндеті-оқырманды жеуге болатын жабайы өсімдіктердің алуан түріне бағыттау, осы организмдердің қандай бөліктерін жинауға болатындығын және оларды дайындау мен аспаздық өңдеудің қандай әдістері қолайлы екенін көрсету. Басылым танымал анықтамалық болып табылады және оқырманнан ботаника туралы арнайы білімді қажет етпейді.
Ұсынылған томда жеуге болатын жемістер, бүршіктер мен гүлдер, жасыл бөліктер (бүршіктер, жапырақтар, қашу), қабығы мен шырыны бар немесе жеуге жарамды Шайырлы және қантты секрециялары бар Ресейдің ағаш өсімдіктері (ағаштар, бұталар және сойғыштар) сипатталған. Таңдау сонымен қатар ағаш өсімдіктерін қамтиды, олардың кейбір бөліктері хош иісті дәмдеуіштер ретінде қолданылады. Халық (және кейде тамақ өнеркәсібі) алкогольді және алкогольсіз сусындар жасау үшін, сондай-ақ шай мен кофенің суррогаттары ретінде қолданылатын сусын өсімдіктері де аталған.
Кітапта жабайы табиғаттың сипаттамасынан басқа, көптеген рецепттер мен практикалық ұсыныстар бар, олар көптеген оқырмандарға пайдалы болады.